Valuta:

Privacy verklaring

Deze privacy statement heeft betrekking op de website. Omdat deze website wil tonen haar inzet voor de privacy van onze gebruikers. Als gebruikers vragen of opmerkingen over deze verklaring hebt, moeten zij ons eerste contact met.

Verzameling van informatie

Onze website is de enige eigenaar van de informatie hier verzameld. We weten van onze gebruikers op verscheidene verschillende punten op onze website om informatie te verzamelen.

Service bulletins

In zeldzame gevallen is het noodzakelijk om te bezorgen een strikt service verwante aankondiging. Voor bijvoorbeeld, als onze service is tijdelijk opgeschort de onderhoud we gebruikers een e-mail kunnen sturen. In het algemeen, zullen gebruikers niet meer uit deze mededelingen, hoewel zij kunnen hun account te deactiveren. Deze mededelingen zijn echter niet promotionele in de natuur.

Klantenservice

Wij bieden regelmatig de gevraagde service die met de gebruiker, en met ons via e-mail of telefoon, volgens de gebruiker bereidheid tot communiceren groeten inspelen op kwesties met betrekking tot hun rekening.

Veiligheid

Deze website neem voorzorgsmaatregelen om onze gebruikers informatie te beschermen. Wanneer gebruikers indienen gevoelige informatie via de website, hun informatie beschermt online en offline. Als gebruikers toegang krijgen tot onze website hebben veiligheidsproblemen, kunnen de gebruikers contact met ons op per e-mail.

Persoonlijke gegevens corrigeren/bijwerken/verwijderen/deactiveren

Als een gebruiker persoonlijk identificeerbare informatie wordt gewijzigd (zoals zip code, telefoon, e-mail of postadres), of als een gebruiker niet langer nodig onze service, wij bieden de juiste, update of deactiveren van gebruikers persoonlijk is identificeerbare informatie verwijderd. Meestal staan resultaten in de lidstaten informatiepagina of door onze klant ondersteuning via e-mail of contacteer ons via telefoon of e-mail contact informatie, hieronder vermeld.

Kennisgeving van wijzigingen

Als we besluiten om ons privacybeleid te veranderen, zullen we deze veranderingen in deze privacyverklaring op de home page en we nodig denken zodat onze gebruikers altijd bewust zijn van welke informatie wij verzamelen, hoe wij deze gebruiken en onder welke omstandigheden, indien van toepassing, we onthullen het.
Als, echter, zouden we willen gebruik van gebruiker persoonlijk identificeerbare informatie op een andere manier, sturen erop te wijzen dat op het moment van collectie we gebruikers via e-mail.

Terug
Nike Free Run+ 3 | Nike Free Run | Nike Free Sale | Nike Free 5.0 review Outlet
RSS New Products Feed Copyright © 2014 www.fortunecity.nl , Alle rechten voorbehouden. Powered By Nike