Valuta:

Verzenden & retouren

We werken voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening en de winkelervaring van de klant. We hebben verschillende verzendingen en een van deze kunnen ervoor zorgen dat verzending veiligheid en gemak.

Transporttijd

1. normale bestellingen: alle bestellingen worden verzonden uit binnen 1-3 dagen. Als een algemene regel is de verwerkingstijd plus de transporttijd gelijk aan de totale levertijd.
Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail van de bestelling onmiddellijk. Controleer uw e-mail (of spam) om te zien uw orderbevestiging. De goederen zijn verzonden, ontvangt u een e-mail met het tracking-nummer. Totdat u het pakket hebt ontvangen, kunt u niet verwijderen van dit bericht!
2. Herhaal bestellingen: als uw pakket zal worden gestopt door de douane we voor enige tijd zullen, gratis verzenden hetzelfde nummer, maar het nieuwe adres die u verstrekt. We gestopt om te bevestigen van uw bestelling, wij zullen u informeren. Bestellingen voor gegevensverzameling opnieuw verzenden kan niet worden geannuleerd.
3. annulering: als u wenst uw bestelling te annuleren, u ons per e-mail moet verzenden binnen 24 uur. 25% intrekken de aanvraag. 1-3 dagen voor de meeste bestellingen verzending zo spoedig mogelijk ter bevestiging van uw bestelling. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Meestal een verwerkingstijd varieert van 24 uur tot 3 werkdagen. Verwerkingstijd bevatten bevestiging van uw bestelling, en aan de passende magazijn, informatieoverdracht en pakket artikelen verzenden. Afgewerkte verwerking en verzending begint. Transporttijd is de transittijd vanuit het magazijn naar uw verzendadres. Extra vertraging kunnen optreden in de hoge vraag en zware ladingen van de September-maart periode van enkele maanden voor de postal service en douane. Houd er rekening mee dat alleen geschatte gemiddelde op onze website of gegeven door medewerkers van de klantenservice op elk gewenst moment van de scheepvaart. We zullen onze elke inspanningen om ervoor te zorgen u het perceel tijdig ontvangen, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen verzending kan worden beïnvloed door de scheepvaart vervoerder, levering bestemming, weer, vakantie of onjuiste/onvoldoende leveringsinformatie doen.

Verzendmethoden

(1) EMS (de standaardwaarde). Elke grootte van bestelling. Elke hoeveelheid. Geen limiet. Met uw zending zal aankomen in sommige 7-15 werkdagen na verzending. De meeste bestellingen worden verzonden uit binnen 72 uur. Houd er rekening mee dat levertijden zijn niet gegarandeerd 100% voor deze verzendoptie.
(2) DHL。 Elke grootte van bestelling. Elke hoeveelheid. Geen limiet. Met uw zending zal aankomen in ongeveer 5-7 werkdagen na verzending. De meeste bestellingen worden verzonden uit binnen 72 uur. Houd er rekening mee dat levertijden zijn niet gegarandeerd 100% voor deze verzendoptie. (3) TNT。 Elke grootte van bestelling. Elke hoeveelheid. Geen limiet. Met uw zending zal aankomen in ongeveer 5-7 werkdagen na verzending. De meeste bestellingen worden verzonden uit binnen 72 uur. Houd er rekening mee dat levertijden zijn niet gegarandeerd 100% voor deze verzendoptie.

Belangrijke opmerkingen

Alle pakketten zal worden bewaard door het postkantoor voor maximaal 5 werkdagen, als je niet nemen hen terug in de tijd, zal ze worden teruggestuurd naar ons na 5 werkdagen, in dit geval, we ga er niet aansprakelijk, als u wij dat wilt te verzenden van uw product, zul je moeten de verzendkosten door uzelf.

Als het project is ondertekend door iemand onder de bezorging van records weer te geven op een systeem, moeten we objecten waarvoor die u hebt ontvangen. Het is niet onze verantwoordelijkheid als het pakket iemand anders vindt als u het programma toevoegen. In dit geval, zou u beter Ga naar de post office, postkantoor en aanvraagpakketten aan de juiste persoon.

Geeft als resultaat

Allereerst willen wij u om gelukkig te zijn. Onze primaire taak is om te bieden de beste service, en dat is de reden waarom wij willen het beste terugkeerbeleid beschikbaar is. Als om welke reden die u niet tevreden met uw aankoop bent, kan u het terug voor een restitutie van item. Geeft als resultaat een ontvangstbewijs moeten bevatten en het item moet worden in de oorspronkelijke toestand, met inbegrip van etiketten en labels. Zodra we de geretourneerde goederen ontvangen, zullen wij uw rekening crediteren of verzenden items binnen 10 business dagen (). Zo bent u niet 100% tevreden met het item, kan u terugsturen voor een restitutie of wisselen hun nieuwe project onder de volgende voorwaarden:
1. Wij hebben u het verkeerde artikel verzonden: in dat geval kunt u terugkeren naar het product, zullen we uitwisseling kostenloos klopt en wij zullen voor de kosten van de retourzending. 2. als een zorgeloze verpakking uw project heeft meer schade dan de totale kosten van de 30%: in dit geval wilt u verzenden onze terugkeer en Exchange verzoekt en u ontvangt binnen 48 uur. Nog belangrijker is dat je moet een foto te nemen, en verstrekken alle details over de beschadigde pakket. We wisselen alleen het product in geval van natuurrampen, schade groter is dan de totale kosten van de 30%.
3. u houd niet van uw item (s) u Exchange wilt: in dit geval, u kunt ook terugkeren en goederen uit te wisselen binnen 48 uur. Echter, moet u alle extra kosten voor nieuwe projecten die u wilt houden. Nog belangrijker is dat we meer voor 25% zullen laden

Terug
Nike Free Run+ 3 | Nike Free Run | Nike Free Sale | Nike Free 5.0 review Outlet
RSS New Products Feed Copyright © 2014 www.fortunecity.nl , Alle rechten voorbehouden. Powered By Nike